Despre noi

Despre noi

Despre ErreBi International SRL

ErreBi International srl este o companie care operează pe piața europeană prin oferirea de servicii de consultanta si cercetare de la analiza de fezabilitate pana la dezvoltarea la nivel mondial. Suntem prezenti in Romania cu un personal foarte bine pregatit de profesionisti locali, care sunt instruiti si isi imbogatesc experienta sub indrumarea noastra.

Abordarea noastră și schimbul permanent de informații, în timp real, ne permite să monitorizam în mod constant fiecare proiect, să reacționam rapid pentru a schimba și a da importanță la integrarea și respectul pentru realitățile locale. Structurile noastre pentru controlul calitatii si certificare sunt eligibile la standarde europene.

Acest tip de organizare ne permite sa cream condiții ideale atât pentru afacere cat si pentru clientul final. Scopul activităților ErreBi este de a facilita, la toate nivelurile cooperarea internațională între actorii economici, contributia la dezvoltarea lor și să identifice noi oportunități de extindere.