Despre servicile noastre

Traducerile economice si financiare contin termeni specifici din domeniile economic si financiar, care, in cazul operatorilor din domeniul traducerilor, se dobandesc pe parcursul mai multor ani de experienta si mai putin pe perioada studiilor universitare, in cadrul facultatilor de limbi straine.

Atunci cand vi se solicita traduceri autorizate, inseamna ca este necesara traducerea documentelor de Ministerul de Justitie, cu aplicarea stampilei si a semnaturii traducatorilor.

Traducerile autorizate si legalizate au aplicate, suplimentar stampilei si semnaturii traducatorului autorizat, semnatura si stampila Notarului Public, care legalizeaza astfel semnatura traducatorului autorizat, precum si copia documentului original, atasata la traducerea autorizata, pentru a proba realizarea traducerii autorizate a unui document oficial, original (de obicei semnat si stampilat la nivelul unor institutii abilitate).

Ce Oferim Clientilor nostri

Traduceri autorizate ale actelor auto

Realizam traduceri acte auto autorizate si in functie de cererea dumneavoastra, legalizate in vederea inmatricularii vehiculelor pe teritoriul Romaniei.

Traduceri autorizate medicale

Traducem orice document medical.

Traduceri autorizate juridice

Traducem documente: contracte de orice tip, plangeri, reclamatii, actiuni in instanta, sentinte si alte acte procedurale, in orice limba de circulatie internationala.

Traduceri autorizate tehnice

Traducerile tehnice presupun aptitudinile unui profesionist specializat în domeniul din carese efectueaza traducerea.

Traduceri autorizate economice si financiare

Efectuam traduceri tehnice specializate de inalta calitate, acuratete, cu mare punctualitate, preturile competitive, flexibilitatea si confidentialitatea.

Pentru a obtine o oferta personalizata de traduceri autorizate, nu ezitati sa folositi form-ul de mai jos, mentionand la subiect: oferta traducere, sau sa ne contactati direct la office@errebi.ro. Servicii profesioniste de traduceri autorizate online!

Form de contact

Nume:*
E-mail:*
Telefon:
Subiect:
Mesaj:*
Arata ca nu esti un robot:

Contact

ErreBi International

Adresa: Comuna Barcanesti, Sat Tatarani nr. 866A, 107059 – Prahova

tel

+4 0771 028 669    

+4 0724 849 369

+4 0720 428 663

 email

E-mail: office@errebi.ro

web

 errebi.ro